درخواست فرم مشاوره
ویزای کار

ویزای کار

افراد با انگیزه های مختلف و دلایل شخصی متفاوت به مهاجرت فکر می کنند. یکی به دنبال اخذ ویزای کار است. یکی هدفش از مهاجرت تحصیل است. یکی به فکر تغییر محل سکونتش می گردد و.... . اما از بین این موارد کدام نوع مهاجرت تضمین بهتری برای آینده شما است؟

یا به بیان دیگر بهترین راه مهاجرت کدام روش می باشد؟ اما چرا این برخی مهاجرت کاری را انتخاب میکنند و شرایط اخذ ویزای کار به چه صورت می باشد موضوعی است که در ادامه این مقاله از بیاند یونیورسال به آن به طور مفصل خواهیم پرداخت. بنابراین اگر دوست دارید از شرایط مهاجرت کاری اطلاعات جامع و کاملی به دست بیاورید پیشنهاد می کنیم تا انتهای متن با ما همراه شوید.

 

مهاجرت کاری و مراحل و شرایط اقدام آن چیست؟

اگر به دنبال این باشید که بار سفر ببندید و به کشور دیگری برای ادامه مسیر زندگیتان فکر کنید باید راهی را برای مهاجرت انتخاب نمایید. یکی از بهترین روشها برای تحقق این رویا کسب ویزای کار می باشد. به طور کلی اگر شغل و یا حرفه مناسبی دارید می توانید از طریق مهاجرت کاری به اقامت در کشور مورد نظرتان برسید. اما راز موفقیت در گرفتن ویزای کار چیست؟

 

1 - داشتن رزومه کاری اولین شرط اخذ ویزای کار

اولین قدم برای زمینه سازی مهاجرت کاری، داشتن یک رزومه موفق، استاندارد و قدرتمند است. در واقع رزومه کاری شما معرفی کلی از شما و توانایی های شماست.

این موضوع مخصوصا اگر دارای موفقیت های زمینه ای در حرفه مورد نظرتان باشد مهر تاییدی بر رزومه کاری شما می گردد. که راه را برای گرفتن ویزای کار هموار تر می نماید.

شما با داشتن یک رزومه موفق و طبق چارچوب و استاندارد بین المللی می توانید توانایی ها و شاخصه های فردی خود را در درجه اول به عرصه حضور سایر کارفرمایان شرکت های خارجی برسانید.

 

2 - پذیرش از سمت کارفرما لازمه مهاجرت کاری

پیدا کردن شغل در شرکت در کشور مورد نظر گام مهم بعدی برای مهاجرت کاری است. شما برای اینکه بتوانید از طریق ویزای کاری مهاجرت کنید باید ابتدا از سمت یک شرکت در کشور مورد نظرتان درخواست کار داشته باشید.

به این منظور شرکت باید طی یک فراخوان سه ماهه و یا ثبت آگهی نسبت به درخواست نیرو در کشور خودش اقدام کند. در طی این بازه 3 ماهه اگر نیروی متخصصی جذب نشد، کارفرما می تواند از کشور های دیگر درخواست نیرو متخصص نماید. در اینجا رزومه شما می تواند برگ برنده شما باشد.

برای اخذ ویزای کار از شرکت خارجی شما باید از کارفرما دعوتنامه دریافت نمایید که حاوی مشخصات دقیق شرکت، مشخصات دقیق شخصی شما، بیان واضح درخواست نیرو و... باشد. امروزه شرکتهای خارجی برای جذب نیروهای متخصص خارجی در سایت های کاریابی مختلفی درخواستشان را ثبت می کنند که در ادامه به این موضوع بیشتر می پردازیم.

ثبت رزومه شما در این سایتها می تواند به دریافت این دعوت نامه از شرکت های مختلف منجر شود. هرچه رزومه شما مرتبط تر یا به بیان دیگر تحصیلات، تسلط و توانایی شما به شغل مورد نظر نزدیک تر باشد، امکان پذیرش تان بالاتر خواهد بود.

 

3 - برای اخذ ویزای کار باید زبانتان خوب باشد

خیلی از شرکتها هستند که بدون نیاز به مدرک زبان به جذب نیروهای متخصص خارجی می پردازند. اما اگر شما مهارت خوبی در زبان کشور مورد نظر داشته باشید یک گام از سایر رقیبانتان جلو تر هستید. البته سطح زبان برای کشور های مختلف متفاوت است.

به عنوان مثال کانادا نمره 6.5 آیلتس و B2 فرانسه را پذیرش می کند. اما خیلی از کشورهای اروپایی سطح زبان 6 را در آیلتس و یا داشتن اشنایی با زبان مادر ان کشور را پذیرش می کنند. بنابراین سعی کنید زبانتان را نیز برای مهاجرت کاری تقویت کنید. می توانید حتی پس از اخذ ویزا نیز در دوره های زبان برای ارتقا مهارت زبان تان شرکت نمایید.

 

مهاجرت کاری

 

4 - ارائه مدارک عدم داشتن سوء پیشینه

یکی دیگر از گزینه های مهم برای اخذ ویزای کار، ارائه مدرک عدم سوء پیشینه می باشد. برای کارفرمایان شرکت های خارجی سابقه شما بسیار مهم است. حتی اگر شما در کشورهای مختلفی زندگی کرده باشید باید تمامی مدارک عدم سوءپیشینه ده سال گذشته خود را فراهم نمایید. این موضوع شامل کشورهایی که از 16 سالگی به بعد به مدت حداقل یک سال در آن سکونت داشتید را شامل می شود.

 

5 -  سلامت جسمی و روحی برای مهاجرت کاری

اینکه شما دارای سلامت جسمی کامل برای شروع کار در یک شرکت خارجی باشید یکی از فاکتورهای کارفرما در زمان مهاجرت کاری شما می باشد. بنابراین ممکن است لازم باشد یک سری آزمایشات و معاینات پزشکی را نیز ضمیمه مدارک استخدامتان کنید. همچنین علاوه بر سلامت جسم، سلامت روحتان نیز برای کارفرما مهم است.

خیلی از شرکت ها با چندین جلسه مصاحبه و مشاوره به روانشناسی شخصیتی شما می پردازند تا از سلامت روحی شما نیز مطمئن گردند. البته این موضوع برای کشورهای مختلف و شرکت ها و حرفه های مختلف متفاوت نیز می باشد.

 

سایت های کار یابی

 

سایت های کاریابی در کانادا و اروپا

در مطالبی که در بالا عنوان شد به شرایط لازم برای رسیدن راحت تر و سریعتر به مهاجرت کاری پرداختیم. اما موضوع مهم دیگری که وجود دارد مسئله رسیدن به آفر های شغلی می باشد. سوال اصلی که پیش می آید این است که چگونه می توانیم رزومه خود را به دست کارفرمایان خارجی برسانیم. همانطور که پیش تر اشاره کردیم امروزه راه اندازی سایت های خارجی و بین المللی کاریابی راه را برای متقاضیانی که به دنبال مهاجرت کاری و شغلی هستند هموارتر کرده است.

به همین جهت ما در ادامه به ترتیب اولویت به 6 مورد از بهترین سایتهای کاریابی که برای اخذ ویزای کار مناسب هستند اشاره می کنیم. تا بتوانید رزومه خود را برای کارفرمایان خارجی ثبت نمایید.

  1. linkedin
  2. Indeed
  3. CareerBuilder
  4. Dice
  5. Glassdoor
  6. Google for Jobs

 

 

علاوه بر سایتهایی که اشاره شد یکی دیگر از راه های ثبت رزومه برای اخذ ویزای کاری، استفاده از شبکه جهانی LinkedIn میباشد. شما در این سایت می توانید به صورت آنلاین یک پروفایل کاری برای خود ایجاد نمایید. تا کارفرمایان از سراسر دنیا بتوانند رزومه و توانایی های شما را ببینند.

هرچه پروفایلتان را در LinkedIn کامل تر و قوی تر پر کنید، احتمال دیده شدنتان بیشتر می شود. در این سایت مهارت های شما به صورت جداگانه ثبت خواهد شد. به همین جهت اکثر کارفرمایان در زمان جذب نیروی متخصص خارجی از پروفایل افراد عضو در LinkedIn استفاده می کند.

آنها را با هم مقایسه کرده و با توجه به مهارت ها و اطلاعات موجود در پروفایل افراد یکی را برای Job offer انتخاب می نمایند. بنابراین با داشتن یک صفحه پروفایل کامل که به درستی شاخصه های شما را ثبت کرده باشد، پلی برای اخذ سریعتر ویزای کار زده اید.

 

مزایای مهاجرت از طریق اخذ ویزای کار چیست؟

 

تا این قسمت از مقاله متوجه شدیم که برای اخذ ویزای کار باید ابتدا یک رزومه خوب و استاندارد را در سایتهای کاریابی مختلف ثبت کنیم. کارفرمایان شرکت های خارجی بعد از اتمام فراخوان سه ماهه برای جذب نیروی متخصص، در سایتهای کاریابی که در بالا اشاره شد درخواستشان را ثبت می کنند. سپس رزومه های موجود را بررسی و برای نیروی مورد نیازشان دعوتنامه ارسال می نمایند.

اما یکی از دغدغه افراد هنگام مهاجرت، داشتن یک درآمد برای امرار معاش می باشد.  زمانیکه شما با اخذ مهاجرت کاری  اقدام می کنید، با آسودگی بیشتری می توانید مشکلات مهاجرت را پشت سر بگذارید. حتی می توانید بعد از مدتی از اخذ ویزای کار، خانواده تان را نیز در کنار خودتان داشته باشید.

 

همچنین شما با دریافت ویزای کار و اثباتتان در شغل و حرفه خود زمینه اقامت دائمتان را نیز فراهم می آورید. در ابتدای مهاجرت کاری، ممکن است مدت ویزای شما کوتاه مدت باشد. بنابراین در صورت عدم تمدید قرارداد از سمت کارفرما مجبورید کشور مربوطه را ترک نمایید. اما اگر قرارداتان چند دوره تمدید گردد شما می توانید اقامت دائم آن کشور را نیز به دست بیاورید.

 

برای اخذ ویزای کار به چه مدارکی نیاز است؟

 

مطمئنا برای اینکه بتوانید ویزای کاریتان را به دست بیاورید نیاز است یک سری مدارک را فراهم کنید. ما در این مقاله به طور مفصل به این موارد اشاره کردیم. اما اگر بخواهیم در یک نگاه کلی به مدارک مورد نیاز برای مهاجرت کاری اشاره نماییم به شرح زیر می باشد :

  1. دریافت یک دعوتنامه معتبر از سوی یک کارفرمای خارجی
  2. تهیه مدارک معتبر تحصیلی و ترجمه آن
  3. تهیه مدارک سابقه کاری و ترجمه آن
  4. تهیه مدارک و آزمون های زبان برای نشان دادن سطح آن
  5. داشتن رزومه استاندارد و قوی برای اخذ ویزای کار از سوی کارفرما.
  6. پر کردن درست فرم ها در سایت های کاریابی و یا فرم درخواست نیرو در سایت شرکت مورد نظر
  7. ارائه مدارک عدم سوء پیشینه
  8. ارائه اصل و کپی مدارک شخصی مثل شناسنامه، کارت ملی، پاسپورت و...
  9. ارائه گواهی سابقه کاری در زمینه حرفه ای که تقاضای کار در آن دارید.
  10. ارائه گواهی تمکن مالی در کشوری که زندگی میکنید برای اخذ ویزای کاری برخی مشاغل

 

بدلیل سختی گرفتن ویزای کار شرکت مهاجرتی بیاند یونیورسال این امکان را برای شما ایجاد کرده است که بتوانید در دوره های مختلفی که همراه با ضمانت شغلی پس از تحصیل میباشد از سختی های مهاجرت کاری کاسته و به شما جهت مهاجرت مدیریت شده کمک کند

با مهاجرت به مجارستان و شرکت در دوره ها این به شما کمک خواهد کرد که زودتر به موفقیت برسید

فرم مشاوره مهاجرتی بیاند یونیورسال

فرم مشاوره تخصصی مهاجرت

برای گرفتن مشاوره رایگان تنها کافیست اسم و شماره واتساپ خود را وارد کنید
همکاران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت

اخرین مقالات


دانشگاه های مجارستان

دانشگاه های مجارستان


برای تحصیل در دانشگاه های مجارستان نیاز به اطلاعات زیادی دارید. ما در این نوشته سعی کرده ایم این اطلاعات را به خوبی به شما منتقل کنیم.

اطلاعات بیشتر

مرز مجارستان

مرز مجارستان


مرز مجارستان با 7 کشور اسلواکی، اتریش، اسلوونی، صربستان، رومانی، اوکراین و کروواسی مشترک است.

اطلاعات بیشتر

تحصیل پزشکی در مجارستان

تحصیل پزشکی در مجارستان


تحصیل پزشکی در مجارستان یکی از راه های مناسب برای دانشجویانی است که قصد تحصیل در یک کشور اروپایی با هزینه های کم را دارند.

اطلاعات بیشتر

کار کانادا

کار کانادا


همه چیز در مورد کار کانادا را در این مطلب توضیح می دهیم تا شما با آگاهی بیشتری برای اقامت کانادا اقدام کنید.

اطلاعات بیشتر

LMIA چیست؟ (شرایط و پیدا کردن کار در کانادا)

LMIA چیست؟ (شرایط و پیدا کردن کار در کانادا)


LMIA به معنی ارزیابی اثرگذاری بر بازار کانادا است. کارفرمایان که این مجوز را دریافت میکنند میتوانند نیروی کار خارجی را استخدام کنند.

اطلاعات بیشتر